top of page

Persoonlijke ontwikkeling

Als een kind dat leert lopen het na één keer vallen op zou geven, zou het niet leren lopen.

 

Zo is dat ook met ons, volwassenen. We willen allemaal een gelukkig leven. Toch merken we dat dat niet zo eenvoudig is: We vinden geen geluk in onze job, we trekken de verkeerde mensen aan (in vriendschappen en in relaties: keer op keer komen we in een relatie terecht die ons geen voldoening geeft)…..

Om het pure geluk te vinden, is het belangrijk om jouw “ware ik” te gaan ontdekken. Zo ga je op zoek naar wie je bent en wat je wil.

Jezelf in vraag stellen, jou afvragen welke verantwoordelijkheid jij hier hebt in deze oude patronen die  steeds weer terugkomen. Je leert als het ware uit jouw fouten. Kortom je verandert.

Jouw talenten ontwikkelen en jouw dromen najagen, zorgen ervoor dat je het leven beter aankunt.

Je onderneemt om jezelf te verbeteren. Door je bewust te worden van alles wat je in je mars hebt en aan de slag te gaan om dit te verbeteren, blijf je leren en ontwikkelen.

 

Dit alles brengt jou tot rust, geluk en balans.

 

Wat kan je van mij verwachten ?

Ik begeleid jou in jouw groeiproces naar balans en geluk in jouw leven, waar jij zelf op zoek gaat naar “je ware ik”, om zo dan te ontdekken hoe je kan veranderen voor het streven naar die balans (Life in balance”).

 

Herken je jezelf hierin ?

Ben je bereid oude patronen te doorbreken ?

Wil je het ware geluk ontdekken ?

Wil je veranderen ?

 

Ik nodig jou dan graag uit voor een kennismakingsgesprek, zo kunnen we samen bekijken hoe dit aan te pakken.

bottom of page